Loading...
Blog
Kurumsal Web Tasarım Nedir?

Kurumsal Web Tasarım Nedir?

08.09.2022

İnternet siteleri, ticari faaliyeti olsun olmasın her tüzel ve gerçek kişinin dijital dünyadaki kimliğidir. Tıpkı logo veya alan adı gibi markayı ve hedefi yansıtma konusunda büyük önem taşımaktadır.


Kurumsal web tasarım nedir?,

önemi her geçen gün artıyor mu?

Öncelikle kurumsal bir internet sitesi proje sürecinde; proje sahibinin hedefleri, itibarı, vizyon ve misyonu iyi tespit edilmeli ve doğru çizgide vurgulanmalıdır.
Yapılacak çeşitli analiz süreçlerinden sonra sitenin arayüzü ve içerikleri prototip çalışmalar ile harmanlanarak kullanıcı deneyimine yönelik faktörler ve fonksiyonlar masaya yatırılmalı ve tartışılmalıdır.

Başarılı sonuçlar elde eden tüm web projelerinin ortak özelliği kullanıcı deneyimini ön planda tutarak hayata geçirilmesidir. Anlaşılır ve doğru hiyerarşi ile dizayn edilmiş bir içerik haritası olumlu sonuçlar almak için başlıca faktörlerden biridir.
Bu sebeple Baffo Digital olarak biz de müşterilerimize herhangi bir tasarım ve yazılım çalışması yapmadan önce kullanılacak yazılı ve görsel donelerin önemini aktarır ve aynı önemi görmesini, kıymetli müşterilerimizin menfaatleri sebebiyle bekleriz.

Ayrıca; Kurumsal internet sitesi markanın diğer materyalleri ile de uyumlu olacak şekilde bir bütün halinde tasarlanmalıdır. Renk paleti, hatlar ve teknik kullanımlar bu bütünlüğün başlıca faktörleridir. Bu bakış açısıyla beraber müşterilerimizin hedef kitlelerinde itibar sahibi bir dijital kimliğe sahip olmasını sağlarız.

Makalemize vakit ayırdığınız için teşekkür eder, tüm soru ve görüşleriniz için info@baffodigital.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.