Loading...
Blog
Web Tasarım Fiyatları

Web Tasarım Fiyatları

15.10.2022
Kurumsal web sitesi fiyatları ortalama fiyat ₺3.000 ile 15.000 ₺ arasındadır. Web tasarım, web yazılım, sayfa sayısı, web sitesi özellikleri vb. gibi birçok faktör web tasarımının fiyatını etkiler. 

Web tasarım alanında faaliyet gösteren ajansımız, müşterinin faaliyet gösterdiği sektöre uygun, ürün içeriğini ve ürün görünümünü yansıtan site kurulumları gerçekleştirir. Kurumsal kimliğinizin bir parçası olan web tasarımına bağlı olarak web tasarım fiyatı kullanmak istediğiniz alana ve kaliteye göre değişiklik gösterecektir. Web sitesi fiyatlandırması ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Önceden tasarlanmış web siteleri için sabit fiyatlar vardır, ancak profesyonel web tasarım ajansları her zaman web sitelerini iş ihtiyaçlarınıza göre tasarladıkları için özel fiyatlar mevcuttur. Web sitesi altyapısı, web sitesi kapsamı, web tasarımının fiyatını belirleyen önemli faktörlerdir.

Web Tasarımının Önemli Detayları


Günümüz teknolojisinde reklam, içerik ve satış süreçlerini internet üzerinden sunduğu göz önüne alındığında, web tasarımının önemini anlayabilirsiniz. Hatta günümüzde bir doktorun faaliyetleri hakkındaki bilgileri internet üzerinden erişerek analiz etmek bile mümkündür. Müşterilerinizin markanızın ne anlama geldiğini, nasıl çalıştığını ve hangi referanslara sahip olduğunuzu bilmediğini hayal edin. Bu, artık aktif olmadığınız veya iş yapmadığınız anlamına gelebilir. Kısacası, İnternet'te olmanız gerekir. Web tasarımı bunu yapabilir.

Bu nedenle web sitesi tasarımları şirket kartvizitlerinin, reklam panolarının ve hatta satış uzmanlarının yerini alabilir. Müşterilerimiz için kilit nokta, uzman bir ekiple birlikte hedef kitleye yönelik bir kurulum olan tasarımdır. Bu noktada istediğiniz içerik ve SEO gibi ek paketler için web tasarım fiyatı ekstra olarak ücretlendirilebilir.

Özel Tasarım Web Site Fiyatları

İşletmenizin web tasarımına ne kadar harcaması gerekiyor ve bir web tasarım hizmeti neleri içeriyor baffodigital.com web tasarım ajansı mobil ve SEO uyumlu profesyonel web tasarım hizmetleri sunuyor.